Klimaatpartners

Stap over op zonne-energie, isoleer je huis of pak een deelauto. Als iedereen wat doet voor het klimaat kunnen we samen de CO2-uitstoot in Nederland verlagen. Daarom bouwen we samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties aan een netwerk van klimaatpartners. Een klimaatpartner helpt mee door producten en diensten te bieden die jou helpen wat voor het klimaat te doen.

Veel bedrijven en organisaties zetten zich al in als klimaatpartner voor een Nederland waarin iedereen wat doet voor het klimaat. Onze klimaatpartners kunnen je op verschillende gebieden helpen zodat ook jij wat kan doen.

  • Partners voor duurzame energie: bieden je duurzame energie zodat jij kan bijdragen aan het verbeteren van het klimaat.
  • Partners voor duurzaam wonen: bieden je producten om je huis en omgeving duurzamer te maken.
  • Partners voor duurzame financiering: kunnen je helpen bij de financiering van grote en dure maatregelen met veel impact voor het klimaat.
  • Partners om bewuster te eten: geven je tips om bewuster met voedsel om te gaan.
  • Partners om anders te reizen: helpen jou om duurzamer en anders te reizen.
  • Partners voor gericht klimaatadvies: geven je advies zodat je de beste duurzame keuze kan maken.

Ken je een bedrijf of organisatie die duurzame producten en/of diensten biedt en Iedereen doet WAT klimaatpartner wil worden? Bezoek dan RVO.nl voor meer informatie. Ben je al klimaatpartner? De klimaatpartners van de campagne Iedereen Doet WAT werken samen op het partnerplatform

Partners voor duurzame energie

Partners voor duurzaam wonen

Beeld: LMAD
Beeld: Vereniging van Winkelketens in de Doe Het Zelf branche

Partners voor duurzame financiering

Beeld: Nationaal Warmtefonds

Partners om bewuster te eten

Partners om anders te reizen

Partners voor gericht klimaatadvies