Campagne Maatregelen in huis van start

Een duurzaam en comfortabel huis begint met goede isolatie. Daarnaast bespaar je met isoleren op je energiekosten en help je het klimaat. Je kunt denken aan het laten isoleren van het dak, de vloer, de gevel of de ramen. Als je het slim aanpakt, kan je een subsidie krijgen.

Wil je op een eenvoudige manier zien of je je huis energiezuiniger en duurzamer kunt maken? Doe dan alvast de check op www.verbeterjehuis.nl. Hier zie je wat voor jouw woning de beste keuze is en hoe je dit kunt financieren met een van de subsidieregelingen. 

Iedereen doet wat

De isolatiecampagne van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) is samen met onder meer Milieu Centraal ontwikkeld en is een onderdeel van de meer jaren koepelcampagne ‘Iedereen doet wat’. De komende jaren moeten we namelijk 1,5 miljoen woningen verduurzamen. Dit betekent dat veel huiseigenaren iets (meer) moeten gaan doen.