03 november RES Congres: De RES op stoom

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Rijtuigenloods, Piet Mondriaanlaan, Amersfoort

Congres van het Nationaal Programma Regionale Energie Strategie.

Een dag met inhoudelijke sessies, workshops en ronde tafelgesprekken rond het thema ‘Samenspel in de regio - vizier op 2050’, vooral bedoeld om ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen. Het congres is bedoeld voor medewerkers van overheden, maatschappelijke organisaties, netbeheerders, marktpartijen, wetenschappers en (burger)initiatieven die betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in de Regionale Energiestrategie. Het congres wordt georganiseerd door het Nationaal programma RES. Het NP RES ondersteunt de 30 energieregio’s Nederland bij de zoektocht naar waar en hoe het best duurzame elektriciteit op land (wind en zon) opgewekt kan worden.
Meer weten over het RES Congres? Bekijk dan de website.